Lingerie maken zonder patroontekenen:

Lijkt het je leuk om zelf je lingerie te leren maken maar je hebt geen interesse in patroontekenen. Dan zijn dit de ideale lessen voor jou.

Je gaat aan de slag en je kunt zelf kiezen welk model dat je wilt gaan maken wat betreft slip, hipster, boxer, string etc. Je kunt er volop creativiteit in kwijt, je leert de naaivolgorde en de naaitechnieken met de rekbare stoffen, kant en elastiek. Ben je al gevorderd in het naaien dan kun je ook je eigen bh naaien. Hoe leuk is dat?

De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 4 personen en de kosten voor 8 lessen zijn € 160,–. Hierna is verlenging van de lessen eventueel mogelijk. Ook kun je evt. de Lingeriecursus met patroontekenen gaan doen. Dan kun je er nog meer creativiteit in kwijt.

Lingerie maken met patroontekenen:

Lijkt het je leuk om zelf je lingerie of badkleding te leren maken maar wil je een stapje verder? Dan kun je ervoor kiezen om zelf lingerie te gaan tekenen. We gaan eerst een proef model maken op je eigen maten om te controleren of je maten juist zijn. Met een juist matenlijstje ga je aan de slag. Om te leren tekenen is wel een ruime naai-ervaring nodig.

De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 4 personen en de kosten voor 8 lessen zijn € 160,–. Hierna is verlenging van de lessen eventueel mogelijk. Ook kun je evt. de Lingeriecursus zonder patroontekenen gaan doen. Dan heb je een goede basis voor de Lingeriecursus met patroontekenen.

Badkleding naaien:

Lijkt het je leuk om zelf  een badpak/bikini/boxershort etc. te gaan naaien?

Je gaat aan de slag en je kunt zelf kiezen welk model dat je wilt gaan maken wat betreft badpak, bikini, boxer, string etc. Je kunt er volop creativiteit in kwijt, je leert de naaivolgorde en de naaitechnieken met de rekbare stoffen, kant en elastiek.  Hoe leuk is dat?

De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 4 personen en de kosten voor 8 lessen zijn € 160,– exclusief materialen. Hierna is verlenging van de lessen eventueel mogelijk.